Communicatie tussen verkeersdeelnemers

Aanmelden kenteken

Om boodschappen voor een kenteken op te halen, is registratie van het kenteken vereist.Registratie is nodig om oneigenlijk gebruik te voorkomen. Daarom wordt bij aanmelding een online controle uitgevoerd op basis van kenteken, meldcode en datum kentekenbewijs deel-1b

Online controle kenteken

Om er zeker van te zijn dat bij aanmelding bij KWAMUTEGEN.nl de bezoeker in het bezit is van het opgegeven kentekenbewijs, wordt bij aanmelding gevraagd naar kenteken, meldcode en datum kentekenbewijs deel-1b.Via het voertuiginformatiesysteem van het VWE (Bureau voertuigdocumentatie en -informatie) wordt dan een online controle uitgevoerd.

1.Gecontroleerd wordt of iemand anders het opgegeven kenteken al heeft geregistreerd en of datum deel-1b anders is dan bij het reeds geregistreerde kenteken. Zo ja, wordt de oude registratie verwijderd. Aangenomen wordt dat de auto van eigenaar veranderd is. Oude kentekenhouder krijgt per e-mail bericht van de verwijdering.

2.Gecontroleerd wordt of onder het aangegeven e-mailadres meer kentekens geregistreerd zijn waarvan de datum van het kentekenbewijs deel-1b anders is dan bij de oorspronkelijke aanmelding. Zo ja, wordt de oude registratie verwijderd. Aangenomen wordt dat de auto van eigenaar veranderd is. Oude kentekenhouder krijgt per e-mail bericht van de verwijdering.

Hoe vraag ik een inlogcode aan?

Als kentekenhouder van een auto, motor of vrachtwagen, kunt u een inlogcode voor KWAMUTEGEN.nl aanvragen door op de website op 'Aanmelden' te klikken. Nadat u het kentekennummer, de meldcode en een e-mailadres hebt opgegeven, ontvangt u een bevestigingslink die u toegang geeft tot de voor u bestemde boodschappen.

Ik heb geen e-mail met de bevestigingslink ontvangen. Hoe kan dat?

Dit kan 2 oorzaken hebben: U heeft een verkeerd e-mailadres opgegeven of de e-mail wordt geblokkeerd door uw spamfilter.

Als u de bevestigingslink niet kunt achterhalen, voer de registratie dan opnieuw uit via "Aanmelden". Uw eerdere aanvraag komt te vervallen.

Aanmelding lukt niet, wat doe ik verkeerd?

De meldcode klopt misschien niet. Controleer of de opgegeven meldcode bij het betreffende kenteken hoort. Na aanmelding is uw kenteken gekoppeld aan uw naam, een e-mailadres, uw wachtwoord en de datum waarop kentekenbewijs deel-1b is afgegeven. Mogelijk kloppen deze niet.

Is naam en adres opgeven nodig?

Neen, alleen als u eventuele nieuwsbrieven per post wens te ontvangen geeft u naam en adres op. Met uw gegevens wordt zeer zorgvuldig en vertrouwelijk omgegaan en worden niet aan derden verstrekt.

Algemeen

Het digitale verkeersplatform KWAMUTEGEN.nl stelt iedereen die met het verkeer te maken heeft, in de gelegenheid met elkaar te communiceren over verkeersgedrag. Anoniem, maar met een vriendelijke ondertoon, elkaar wijzen op ingeslopen fouten of onoplettendheid. Niet meer of minder dan elkaar aan het denken zetten over ons verkeersgedrag.

Op KWAMUTEGEN.nl kunt u verschillende soorten verkeersboodschappen maken.

*Persoonlijke boodschap aan een bestuurder van een kenteken. Bent u een bestuurder van een auto, motor of vrachtwagen tegengekomen voor wie u een boodschap heeft? Kies dan voor de gele button op de homepage en vul het kenteken in. Naast het kiezen van uw boodschap, geeft u hier ook aan tot welke categorie weggebruiker u behoort, zoals een automobilist, fietser, voetganger of wegbeheerder.

Wat kost het gebruik van KWAMUTEGEN.nl

Aan het gebruik van KWAMUTEGEN.nl zijn geen kosten verbonden. U betaalt niets voor het versturen of ontvangen van boodschappen. De website KWAMUTEGEN.nl wordt gefinancierd door sponsorgeld van ondernemers en organisaties die hun steentje willen bijdragen aan veilig verkeer.

Waarom krijg ik een bevestigingslink per e-mail toegezonden?

Na uw aanmelding wordt een bevestigingslink naar het door u opgegeven e-mailadres toegezonden om te voorkomen dat derden ten onrechte uw kenteken kunnen registreren. Doordat het opgegeven emailadres gekoppeld is aan het door u ingevulde wachtwoord en kenteken, kunnen uw gegevens niet in verkeerde handen terecht komen.

Hoe activeer ik mijn kenteken?

Nadat u zich op KWAMUTEGEN.nl heeft aangemeld, ontvangt u per e-mail een bevestigingslink waarmee u uw aanmelding kunt voltooien. Nadat u ter controle nogmaals uw wachtwoord heeft ingevuld en zich akkoord verklaart met de voorwaarden waarop u gebruik kunt maken van KWAMUTEGEN.nl, is uw kenteken geactiveerd.

Ik heb geen e-mail met de bevestigingslink ontvangen. Hoe kan dat?

Dit kan 2 oorzaken hebben: U heeft een verkeerd e-mailadres opgegeven of de e-mail wordt geblokkeerd door uw spamfilter. Als u de bevestigingslink niet kunt achterhalen, voer de registratie dan opnieuw uit via "Aanmelden". Uw eerdere aanvraag komt te vervallen.

Ik ben mijn activeringscode kwijt. Wat moet ik nu doen?

Een activeringscode heeft u alleen nodig als de bevestigingslink die u toegezonden krijgt bij een nieuwe registratie van een kenteken, niet werkt. Bent u de activeringscode kwijt, meldt u dan het kenteken opnieuw aan. U krijgt dan per e-mail een nieuwe bevestigingslink en activeringscode toegezonden.

Boodschap voor een kenteken

Heeft u een boodschap of tip voor een bestuurder van een auto, vrachtwagen of motor die u in het verkeer bent tegengekomen? Vul het met de Otomemo App onthouden kenteken in op de Homepage en vink daar een van de boodschappen aan. Doe dit niet tijdens het rijden, maar op een rustig moment. Nadat u op 'Verstuur' hebt gedrukt, is uw boodschap door de kentekenhouder op te vragen via 'Bent u mij tegengekomen'.

Wanneer zijn de boodschappen voor mijn kenteken opvraagbaar?

Door uw kenteken in te vullen bij 'Bent u mij tegengekomen' kunt u direct zien of er boodschappen voor uw kenteken achtergelaten zijn. Om de boodschappen ook te kunnen lezen, dient u zich eerst aan te melden via 'Aanmelden'. Nadat u zich heeft aangemeld, ontvangt u per e-mail een bevestigingslink waarmee u uw aanmelding kunt voltooien. Nadat u nogmaals uw wachtwoord heeft ingevuld en zich akkoord verklaart met de voorwaarden waarop u gebruik kunt maken van de KWAMUTEGEN.nl website, is uw kenteken geactiveerd en kunt u de voor uw kenteken bestemde boodschappen lezen.

Anoniem

Boodschappen worden altijd anoniem getoond. Uw kenteken, naam en e-mailadres worden niet getoond op de website, noch worden uw persoonlijke gegevens aan andere deelnemers van KWAMUTEGEN.nl of aan derden bekend gemaakt. Ook is geen enkele relatie te leggen tussen de afzender en de ontvanger van een boodschap.

Maximaal aantal boodschappen

Om spam te voorkomen, accepteert het systeem maximaal het volgende aantal boodschappen:

 • Per IP adres maximaal 3 boodschappen per dag.
 • Per IP adres maximaal 1 boodschap per dag naar hetzelfde kenteken.
 • Per IP adres maximaal 3 boodschappen per week naar hetzelfde kenteken.

Let op: als uw computer aangesloten is op een netwerk, bijvoorbeeld op uw werk of thuis, dan hebben alle computers binnen dit netwerk hetzelfde IP-nummer voor de buitenwereld.

Boodschappen worden verwijderd

Boodschappen blijven opvraagbaar tot deze gelezen zijn. Gelezen boodschappen worden daarna verwijderd. Het verleden blijft dus niet bewaard.

Boodschappen onthouden

Gebruik met het oog op de verkeersveiligheid de Otomemo App voor het handsfree onthouden van een kenteken en boodschap. Deze App kunt u gratis downloaden in de Apple store en Play store. De Otomemo wordt mogelijk gemaakt door sponsoring door maatschappelijk betrokken ondernemers.

Het lukt me niet meer om boodschappen op te halen

Dit kan de volgende oorzaken hebben:
 • Mogelijk gebruikt u een wachtwoord dat niet correspondeert met het opgegeven kenteken.
 • Het kenteken is mogelijk overgeschreven op een andere naam.
 • Controleer of uw internet verbinding nog werkt.

Boodschappen voor nieuwe deelnemers

Alleen boodschappen van de laatste 3 maanden worden getoond bij een nieuwe aanmelding. Boodschappen ouder dan 3 maanden worden automatisch verwijderd.

Is het noodzakelijk mijn emailadres op te geven?

Om bij aanmelding van uw kenteken u een bevestigingslink te kunnen toesturen, is het noodzakelijk dat u een e-mail adres opgeeft. Uw e-mailadres zal nimmer aan derden worden verstrekt.

Waarom krijg ik per e-mail een bevestigingslink?

Om uw aanmelding te bevestigen, ontvangt u per e-mail een bevestigingslink waarmee u uw aanmelding kunt voltooien. Nadat u nogmaals ter controle uw wachtwoord heeft ingevuld en zich akkoord verklaart met de voorwaarden waarop u gebruik kunt maken van KWAMUTEGEN.nl, is uw kenteken geactiveerd.

Periodiek e-mailnieuws

Periodiek kunnen deelnemers van KWAMUTEGEN.nl een email ontvangen met de laatste ontwikkelingen en nieuws van KWAMUTEGEN. In elk e-mailbericht is de mogelijkheid opgenomen u direct af te melden voor alle daarop volgende nieuwsberichten. Tevens kunt u bij 'wijzig gegevens' uw keuze op elk moment veranderen. Uw e-mailadres wordt niet aan derden verstrekt.

Verkeersergernissen

Dagelijks rijden er miljoenen mensen op de weg. Opmerkingen en ergernissen over elkaars verkeersgedrag komt iedereen wel bekend voor.

Wat zijn de grootste ergernissen op de weg in Nederland:

 1. Bumperkleven
 2. Agressief rijgedrag
 3. Rijden met alcohol / drugs
 4. Geen richting aangeven
 5. Onnodig links rijden
 6. Te langzaam rijden
 7. Op laatste moment invoegen / ritsen
 8. Smartphone gebruik tijdens het rijden
 9. Zondagsrijders
 10. Afval of sigaret uit het raam gooien
Iedereen maakt weleens een foutje in het verkeer en vaak niet eens bewust. Stuur een boodschap via KWAMUTEGEN.nl en maak de ander daarvan bewust.

Handsfree Otomemo

Om een kenteken en boodschap verkeersveilig te kunnen onthouden, kunt u gebruik maken van de gratis te downloaden App Otomemo. U kunt dan verkeersveilig een kenteken onthouden voor wie u een boodschap heeft.

Financiering Otomemo

De App Otomemo waarmee u onderweg verkeersveilig een kenteken kunt onthouden, worden gesponsord door maatschappelijk betrokken bedrijven en organisaties die jonge verkeersslachtoffers een handje willen helpen de gevolgen van een verkeersongeval zo goed mogelijk te boven te komen.Stichting KWAMUTEGEN spant zich in om binnen de groep van ondernemingen en organisaties die betrokken zijn bij de dagelijkse verkeersstroom, sponsors te werven voor de Otomemo. Door als sponsor op te treden van de Otomemo, profileert de onderneming zich als maatschappelijk betrokken.

Kenteken registreren

Door uw kenteken aan te melden, zorgt u ervoor dat alleen u toegang krijgt tot de voor uw kenteken bestemde boodschappen. Uw privacy blijft op deze manier gewaarborgd.

Waarom moet ik mijn meldcode opgeven?

Om er zeker van te zijn dat u de geregistreerde houder bent van het kenteken, vragen wij naar de meldcode die op het kentekenbewijs staat. Na een succesvolle aanmelding is uw kenteken gekoppeld aan het e-mailadres die u heeft opgegeven, uw wachtwoord en actuele datum kentekenbewijs deel-1. Door deze unieke combinatie bent u als houder van een kenteken de enige die inzage krijgt in de voor dat kenteken bestemde boodschappen. Op die manier wordt voorkomen dat de voor u bestemde boodschappen door iemand anders worden opgevraagd.

Zonder uw kenteken aan te melden, kunt u alleen bekijken of er boodschappen voor uw kenteken gemaakt zijn. Voor het lezen van uw boodschappen, dient u zich eerst aan te melden met uw aanmeldgegevens. Of registreer uw kenteken als u dat nog niet gedaan heeft. Op die manier hebben derden geen toegang tot de voor uw kenteken bestemde boodschappen.

Waar vind ik de meldcode?

U vindt de meldcode op uw kentekenbewijs deel-1b. De 4-cijferige meldcode staat bovenaan naast het kenteken. Het zijn de laatste 4 cijfers van het chassisnummer. De meldcode wordt nooit op de website KWAMUTEGEN.nl getoond, verstuurd of opgeslagen. De meldcode wordt alleen gebruikt om te kunnen vaststellen dat u werkelijk in het bezit bent van het kenteken.

Hoe lang blijft mijn kenteken geregistreerd?

Tot het kenteken door u afgemeld of vervangen wordt, tot het moment dat het kenteken op een andere naam wordt overgeschreven of als het kenteken opnieuw wordt aangemeld met een latere datum dan de voorgaande datum van het kentekenbewijs deel-1b.

Hoe activeer ik mijn kenteken?

Nadat u zich op KWAMUTEGEN.nl heeft aangemeld, ontvangt u per e-mail een bevestigingslink waarmee u uw aanmelding kunt voltooien. Nadat u nogmaals uw wachtwoord heeft ingevuld en zich akkoord verklaart met de voorwaarden waarop u gebruik kunt maken van KWAMUTEGEN.nl, is uw kenteken geactiveerd en kunt u de voor uw kenteken bestemde boodschappen lezen.

Hoe kan ik de registratie van een kenteken opheffen?

Activeer uw kenteken via 'Bent u mij tegengekomen' en kies dan voor 'Wijzig gegevens' links bovenaan de site. Vervolgens kiest u voor 'Verwijder mijn kenteken'. Alle geregistreerde gegevens van dat kenteken worden dan definitief verwijderd.

Wat is de doelstelling van het KWAMUTEGEN kinderfonds?

In Nederland worden jaarlijks tussen de twee- en drieduizend kinderen in het ziekenhuis opgenomen met min of meer ernstige verwondingen ten gevolge van een verkeersongeval. Vaak komt dat door onervarenheid, maar ook zelfs zonder dat zij daadwerkelijk aan het verkeer hebben deelgenomen.

Het KWAMUTEGEN kinderfonds wil jonge verkeersslachtoffers een handje helpen bij het te boven komen van de gevolgen van een verkeersongeval door financiële ondersteuning te geven voor bijvoorbeeld de aanschaf van hulpmiddelen, studiekosten, sport, cultuur of verbetering van de toekomstige positie op de arbeidsmarkt.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Omdat alle partijen die dat verkeer mogelijk maken, een zekere maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben tegenover deze jonge verkeersslachtoffers, stelt de Stichting KWAMUTEGEN ondernemers die bij de dagelijkse verkeersstroom betrokken zijn, in de gelegenheid door sponsoring haar bijdrage te leveren aan het KWAMUTEGEN kinderfonds.

Waar kan ik terecht met klachten?

KWAMUTEGEN doet er alles aan om de functionaliteit van de website optimaal te laten functioneren. Indien u klachten heeft over de inhoud of functionaliteit van de website, laat ons dat dan weten. U kunt uw klacht per e-mail aan ons voorleggen via info@kwamutegen.nl.

Waar kan ik misbruik van mijn inloggegevens melden?

Als u misbruik vermoedt, dan kunt u een e-mail sturen naar info@kwamutegen.nl. De webbeheerder van www.kwamutegen.nl zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Mijn gegevens

Met de door u verstrekte gegevens dient in het kader van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) de webbeheerder van www.KWAMUTEGEN.nl zeer vertrouwelijk mee om te gaan.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens?

KWAMUTEGEN.nl geeft geen persoonlijke of individuele gegevens als naam, kenteken, email- of woonadres door aan (overheids)instellingen, particulieren of bedrijven. De webbeheerder registreert voor marketingactiviteiten slechts de transactie en zal deze alleen voor dat doel gebruiken.

Wijzigen gegevens

Activeer uw kenteken via 'Bent u mij tegengekomen' en kies dan voor 'Wijzig gegevens' links bovenaan de website. Vervolgens krijgt u de gelegenheid om uw wachtwoord en e-mailadres te wijzigen. Alleen de nieuwe of gewijzigde gegevens hoeft u in te vullen.

Wat doet KWAMUTEGEN.nl er aan om misbruik te voorkomen?

De spam policy ziet er als volgt uit. Het systeem accepteert maximaal het volgende aantal boodschappen:

 1. Per IP adres maximaal 3 boodschappen per dag.
 2. Per IP adres maximaal 1 boodschap per dag naar hetzelfde kenteken.
 3. Per IP adres maximaal 3 boodschappen per week naar hetzelfde kenteken.
Let op: als uw computer aangesloten is op een netwerk, bijvoorbeeld op uw werk of thuis, dan hebben alle computers binnen dit netwerk het hetzelfde IP-nummer voor de buitenwereld.

Waarom is de toegang tot mijn kenteken geblokkeerd?

Wanneer u meerdere malen een verkeerd wachtwoord invoert, wordt uw inlogcode 10 minuten geblokkeerd. Als u daarna weer een verkeerd wachtwoord invoert, wordt de inlogcode 24 uur geblokkeerd. Mocht uw inlogcode geblokkeerd zijn zonder dat u verkeerde gegevens heeft ingevoerd, stuur dan een e-mail naar info@kwamutegen.nl. Er kan namelijk sprake zijn van misbruik van uw inlogcode.

Sponsoren

De App Otomemo die bedoeld is om onderweg verkeersveilig een kenteken te onthouden, worden gesponsord door bedrijven en instellingen die jonge verkeersslachtoffers een handje willen helpen de gevolgen van een verkeersongeval te boven te komen.

Maatschappelijk betrokken ondernemers

Ondernemingen en organisaties die jonge verkeersslachtoffers willen helpen de gevolgen van een verkeersongeval te boven te komen, tonen daarmee maatschappelijke betrokkenheid door de Otomemo van de Stichting KWAMUTEGEN te sponsoren.

Uw bijdrage aan een veilig en sociaal verkeersgedrag

Naast uw bijdrage aan een veilig en sociaal verkeersgedrag, helpt u ook kinderen de gevolgen van een verkeersongeval te boven te komen als u zich aanmeldt bij KWAMUTEGEN.nl.

Stichting KWAMUTEGEN

Stichting KWAMUTEGEN wil de verkeersveiligheid bevorderen en financiële steun verlenen aan kinderen die betrokken zijn geweest bij een verkeersongeval. Bezoek voor meer informatie over de stichting, de website www.stichtingkwamutegen.nl.

Wat is de doelstelling van het KWAMUTEGEN kinderfonds?

In Nederland worden jaarlijks tussen de twee- en drieduizend kinderen in het ziekenhuis opgenomen met min of meer ernstige verwondingen ten gevolge van een verkeersongeval. Vaak komt dat door onervarenheid, maar ook zelfs zonder dat zij daadwerkelijk aan het verkeer hebben deelgenomen.

Het KWAMUTEGEN kinderfonds wil jonge verkeersslachtoffers helpen bij het zo goed mogelijk te boven komen van de gevolgen van een verkeersongeval. Dit doet de stichting door financiële steun te bieden op het gebied van sport, cultuur, opleiding en ontspanning. Omdat alle partijen die dat verkeer mogelijk maken, een zekere maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben tegenover deze jonge verkeersslachtoffers, stelt Stichting KWAMUTEGEN ondernemers die bij de dagelijkse verkeersstroom betrokken zijn, in de gelegenheid door sponsoring haar bijdrage te leveren aan het Kwamutegen kinderfonds.

Veilig verkeer bevorderen

Het digitale platform KWAMUTEGEN.nl is het unieke instrument voor iedere verkeersdeelnemer die concreet wil bijdragen aan een veiliger en socialer verkeer.

Verkeersgedrag

Het overgrote deel van de verkeersdeelnemers neemt aan het verkeer deel met de beste bedoelingen en staat niet stil bij zijn of haar 'gewoontefoutjes' of onoplettendheid. Onnodig links blijven rijden, te hard langs een school of in een woonwijk rijden, geen voorrang verlenen, zijn voorbeelden van onbewust verkeersgedrag. Gevolg is een gevoel van irritatie en ongemak bij de medeweggebruiker. Bovendien leidt ongepast verkeersgedrag tot onveilige verkeerssituaties en ongelukken. Centrale en decentrale overheden besteden jaarlijks veel belastinggeld aan het aanpassen van infrastructuur, wegen, bebording en handhaving om de verkeersveiligheid zo hoog mogelijk te houden.

KWAMUTEGEN.nl voor veilig en sociaal verkeer

KWAMUTEGEN.nl wil daar nu iets aan doen. De website biedt verkeersdeelnemers in de gelegenheid om met elkaar te communiceren. Anoniem, maar met een vriendelijke ondertoon, elkaar aanspreken op verkeersgedrag. Niet meer of minder dan elkaar aan het denken zetten. Door alle verkeersdeelnemers bereikbaar te maken via de website, kunnen we samenwerken aan de bewustwording en verbetering van ons gedrag in het verkeer. Verkeer maken we immers samen. Samen kunnen we het ook weer veiliger en socialer maken.

Voorwaarden deelname aan KWAMUTEGEN.nl:

Lees deze voorwaarden zorgvuldig door alvorens de website KWAMUTEGEN.nl te gebruiken en bevestig voordat u zich aanmeldt, dat u deze voorwaarden gelezen hebt en ermee akkoord gaat. Indien u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, klik dan op 'Annuleren'.

De website KWAMUTEGEN.nl maakt het mogelijk dat u als verkeersdeelnemer, opmerkingen of tips kunt geven over het verkeersgedrag van een bestuurder van een auto, vrachtwagen of motor.

Berichten bestemd voor een bepaald kentekennummer kunnen alleen gelezen worden door degene die geregistreerd is als houder van dat kenteken. Uw privacy is en blijft gewaarborgd doordat alle deelnemers van KWAMUTEGEN.nl anoniem blijven op de website en bij het verzenden en ontvangen van boodschappen. Persoonlijke gegevens worden nooit openbaar gemaakt op de website of verstrekt aan derden zoals sponsors of andere deelnemers van KWAMUTEGEN.nl

De inhoud van de uitgewisselde boodschappen kunnen door KWAMUTEGEN voor marketingactiviteiten gebruikt worden. Het gaat hier alleen om de inhoud van de collectieve boodschappen. Gegevens van persoonlijke en individuele aard, worden hierbij niet gebruikt. De wijze waarop met de door u verstrekte gegevens wordt omgegaan, staat onder toezicht van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) onder nummer 1395445

Verwijzingen en hyperlinks naar andere sites dienen enkel ter informatie van de gebruikers van deze website. Met het onderhoud en de inhoud van deze sites heeft KWAMUTEGEN.nl geen enkele bemoeienis en geeft dan ook geen enkele garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot toegankelijkheid en de inhoud van die sites.

Alle rechten van intellectueel eigendom met betrekking tot de website www.kwamutegen.nl berusten uitsluitend bij de Stichting KWAMUTEGEN. De stichting is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Haaglanden onder nummer 27316337.

Hoewel bij het samenstellen van de inhoud van de website www.kwamutegen.nl de uiterste zorg is nagestreefd, sluit Stichting KWAMUTEGEN iedere aansprakelijk uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van de via de website verstuurde berichten.

Enige vorm van ter beschikking stelling dan wel verveelvoudiging van de inhoud van de website www.kwamutegen.nl is niet toegestaan, tenzij de Stichting KWAMUTEGEN daar schriftelijk het recht toe heeft verleend.

Wachtwoord

Door uw persoonlijke boodschappen te beveiligen met een wachtwoord, zorgt u ervoor dat niemand anders toegang krijgt tot de voor uw kenteken bestemde boodschappen.

Wat zijn de eisen die KWAMUTEGEN.nl stelt aan het wachtwoord?

Een wachtwoord moet minimaal 7 karakters lang zijn. U kunt cijfers, verbindingsstreepjes en kleine- en hoofdletters gebruiken. Spaties zijn niet toegestaan.

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u via 'Bent u mij tegengekomen' op de knop 'Wachtwoord vergeten' drukken om uw wachtwoord op te vragen. Naar het eerder door u opgegeven e-mailadres wordt het door u geregistreerde wachtwoord gezonden.

Kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Ja, u kunt uw wachtwoord net zo vaak wijzigen als u dat wenst. Activeer uw kenteken via 'Bent u mij tegengekomen' en kies voor 'Wijzig gegevens' links bovenaan de website. Vul uw nieuwe wachtwoord in en herhaal deze ter controle. Het eerder geregistreerde wachtwoord komt direct te vervallen.

Radiospots

KWAMUTEGEN.nl heeft een aantal radiospots laten inspreken door Hans Böhm en zijn te horen geweest op landelijke radiozenders. Hans Böhmn is TV persoonlijkheid en meester schaker en toont zijn betrokkenheid bij een veilig en sociaal verkeer als bestuurslid bij Stichting KWAMUTEGEN.

De rechten van de radiospots liggen bij Stichting KWAMUTEGEN. Geïnteresseerden kunnen de radiospots ter beschikking krijgen voor uitzending.